Familieopstellingen avond

Te veel zorgen en weinig terug ontvangen? Groot verantwoordelijkheidsgevoel? Veel stress? Snel in de emotie? Vermijdingsgedrag? Succes of geluk niet kunnen nemen? Bindingsangst? Altijd maar geven?

Hoe komt het dat het leven soms zo moeizaam verloopt? Het heeft allemaal te maken met wie we denken te zijn en hoe onze opvoeding ons heeft gevormd. Het geheel van onze ‘systemen’ en overtuigingen bepalen onze patronen en onze manier van leven. Willen we die patronen volgen of durven we die los te laten om meer in onze kracht te komen? Je krijgt meer een keus als het helder is waar je door gestuurd of waar je naar toe getrokken wordt.

Wat gebeurd er tijdens een opstelling: de niet direct zichtbare relaties tussen familieleden of andere personen en de eventuele knelpunten die er zijn worden herkent en zo mogelijk weggenomen.

In de Avondworkshop Familieopstellingen worden er enkele opstellingen gedaan. De workshop is een mooi moment om kennis te maken met Systemisch Werk bij Kerntc.
We starten om 19.30 uur tot 22.00 uur.

Investering

15 euro en voor een thema inbrengen 95 euro

voor mensen die op dat moment in training zijn bij Kerntc is het 10 euro

(en mocht geld een probleem zijn, mail me dan even. Er is altijd een weg)

Waar

Vlietsingel 2 in Medemblik
Hortus Alkmaar
Blauwe Schuitinloophuis Pisa in Hoorn

Wat is familie opstellingen en systemisch werk?

Systemisch Werk gaat over de werking van familie- en andere systemen, en de invloed daarvan op je functioneren. Er zijn veel systemen waar je deel vanuit maakt in je leven, als een sportteam, team op werk, gezin, etc.
Bij familieopstellingen werken we met: Uit wat voor gezin kom je en wat heeft dat nu nog voor invloed op jouw leven? En wat geef jij misschien onbewust ook weer door aan jouw kinderen. Hoe waren vroeger bijvoorbeeld de verhoudingen onderling? In je leven kunnen allerlei dingen spelen die maken dat je in je dagelijks leven niet altijd de keuzes maakt die je zou willen maken. Alsof er een elastiekje is dat je steeds weer terugtrekt in je oude patroon. Systemisch werk/familieopstellingen kunnen je daarbij helpen en gaat voorbij beredeneren en denken.

Opstellingen brengen beweging rondom ziekte, relaties, familie, kinderen, geld of je loopbaan. Het helpt ook als je je verloren, boos, depressief of angstig voelt. Kortom, het is er voor iedereen die zakelijk en/of prive vastloopt in terugkerende thema’s en patronen, zonder echt te weten waardoor.

Resultaat

Systemisch werk dringt snel tot de kern van een probleem of patroon door en kan daardoor vele malen effectiever zijn dan jaren reguliere therapie. Systemisch werk helpt om te kunnen voelen en ervaren wat er werkelijk met je aan de hand is. Het is dan ook vooral deze hernieuwde kracht, die veel meer is dan alleen inzicht, die verlichting brengt bij allerlei uiteenlopende levensvragen.

20klein

Trainer

Internationaal gecertificeerd NLP trainer Neelienke Toering

Ervaringen nav opstellingen;

  • Na 15 jaar geen contact met zijn moeder heeft deze persoon weer contact en hebben zijn kinderen weer een oma.
  • Ik heb op een 1 avond al meer inzicht gekregen dan 3 maanden psycholoog..
  • Hoe leuk is dat?!! Henk heeft een baan!!!!! En wij mochten hier een steentje aan bijdragen. Henk kwam een paar weken geleden een opstelling doen bij Kerntc ivm het vinden van een baan. Daar hij al 4 jaar op zoek is…En joehoeeeeee hij heeft een baan!!!!! #hierwordikzoblijvan!
  • Wauw wat is dit bijzonder!

Opgave voor een familieopstellingen avond

  • Selecteer hieronder de open avond die u wilt bijwonen