Over Ons

Neelienke

 • Enthousiast
 • Eerlijk
 • Open
 • Prikkelend
 • Doortastend

Neelienke Toering

Trainer, coach en zangeres

Dit bedrijf is opgericht door Neelienke Toering vanuit haar missie om mensen in beweging te brengen vanuit hun kern naar een hoger welzijn op werk en privégebied. Zelf merkte ik dat ik enorm graag mensen verder help, ik vind het heerlijk als ik mensen in positieve zin zie veranderen.
Ik heb een aantal jaren geleden een burn-out gehad toen ik zwanger werd omdat ik mij juist meer wilde bewijzen in het bedrijf terwijl ik al zo hard werkte. NLP heeft me toen enorm geholpen.

Opleiding

Als internationaal gecertificeerd trainer en coach heb ik verscheidene jaren voor diverse bedrijven gewerkt. In 2008 ben ik mijn eigen bedrijf KERNTC Training en Coaching gestart. Met mijn verscheidenheid in aanpak, ervaring en opleiding help ik mensen verder met persoonlijke doelen in privé en bedrijfsleven zodat deze bereikt worden. Ik doe dat door middel van verschillende methodes waaronder NLP, Kernkwaliteiten, RET en Provocatief coachen. In 2005 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Coaching en in 2006 heb ik mijn certificaat als trainer bij Berenschot behaald. Verder heb ik mij verdiept in Provocatief coachen en ben ik internationaal gecertificeerd als NLP trainer.
Wij zijn aangesloten bij de beroepsvereniging Vivnederland en NTI NLP Gilde en NVNLP.

Wie is Neelienke

Het analyseren van gedrag en communicatie heeft altijd als een rode draad in mijn leven gelopen. Omdat mijn interesse en passie hier zit, heb ik mij hier steeds meer verdiept, wat voor effect heeft gedrag en hoe gedrag te veranderen naar een positiever resultaat. Hoe kun je zorgen voor een zo’n helder mogelijke communicatie met zo min mogelijk ruis. Hoe kom je tot de kern van een probleem en nog belangrijker hoe kom je naar de oplossing?
Wat mij ook typeert is dat ik graag tot de kern van iemand ga, waar draait het nu echt om? Zo kom je tot een diepere laag en zal de coaching/training ook meer resultaat opleveren. Het woord wat bij mij veel naar boven komt is beweging, net als een tol naar de kern, graag breng ik mensen in beweging richting hun doelen, wensen en verlangens. Wat houdt je nog tegen en hoe zorg je ervoor dat de weg vrij komt. Blijven ontwikkelen en leren vind ik heel belangrijk en daarom volg ik graag nieuwe opleidingen en trends.

En nog verder

Wat ik verder ook erg leuk vind is: zingen, dansen en genieten van het leven! www.neelienke.nl.

Joke

 • Integer
 • Professioneel
 • Humor

Joke de Kruijf

Trainer en zangeres

Bevlogen door mijn passie van muziek en het raken van mensen.

Wie is Joke

Biografie; Joke de Kruijf is een Nederlandse musicalartiest. Joke heeft de opleiding show musical gedaan op de Academie voor Kleinkunst en de Nel Roos Academie. Joke begon haar carrière in de musical Cats in Hamburg. Daarna vertrok ze naar Wenen om daar in Les Misérables te spelen, later speelde ze in Nederland de rol van Cosette in Les Misérables.
Toen Joke 25 jaar was, speelde ze de rol van Christine Daaé in de musical The Phantom of the Opera. Deze rol speelde ze zowel in Scheveningen als in Hamburg en Wenen. De jaren daarop was Joke in verschillende musicals te zien. Zo was de musicalster te zien in Carmen, Willeke de Musical (waarin ze Willeke Alberti speelde), Larry, this Funny World, Little Shop of Horrors, Rocky Over the Rainbow, ‘T Schaep met de Vijf Pooten en Crazy for You.
Daarnaast deed Joke ook mee aan Musicals in Ahoy en stond ze in 2008 op de planken met de show Forbidden Musicals. De laatste producties waren de musicals Chicago en 1953 de musical over de watersnoodramp in Zeeland.
Ook heeft Joke de nasynchronisatie voor Disneyfilms als Belle en het Beest, Assepoester en Doornroosje verzorgd.
Ondertussen kwam ze in contact met NLP en heeft ze haar interesse vergroot door het geven van workshops en trainingen specifiek op het gebied van STEM en NLP. www.jokedekruijf.nl

Dineke ander formaat

 • Meelevend
 • Trouw
 • Zonder oordeel
 • Uitnodigend
 • Integer
 • Enthousiast

Dineke Melse

Trainer en leidinggevende, assistent-trainer

 

Wie is Dineke

Ik ben in 1955 geboren in een klein dorpje in Zeeland en in 1974 in Rotterdam gaan werken in de jeugdhulpverlening. Dat heb ik ruim 17 jaar gedaan en nu ben ik sinds 1993 werkzaam bij de gemeente Rotterdam als leidinggevende. In 2004 ben ik in aanraking gekomen met NLP. Dit was een eye-opener en ik kreeg door dat IK degene was die gebeurtenissen om mij heen kon veranderen door ZELF te veranderen..Ik ging van “ik ben dom” naar “Ik ben okay”. Ik ben de practioner, de master-practioner en de trainers opleiding gaan volgen in NLP. In mijn werk ben ik een bevlogen leider die het beste in mijn medewerkers naar boven haalt. Dit door positieve aandacht, respect en creatief leiderschap. Waar hebben wij invloed op en waar niet. Laat bij die ander wat van die ander is. Loslaten en vasthouden. Laat mensen doen waar ze goed in zijn.

Aangesloten bij

 

shapeimage_2

logo_nvnlp

CRKBO_Instelling

abnlp

Kosten kunnen soms gedeeltelijk vergoed worden; zie Viv Nederland