Kern Coaching

 • Zit je met jezelf of anderen in de knoop?
 • Weet je niet meer welke kant je op wil?
 • Zit je vast in je baan?
 • Zie je het gewoon even niet meer?
 • Komt een burn-out in zicht?
 • Voelt de situatie niet goed waar in je nu zit?
 • Wil je iets anders?
 • Of…

Je wilt in elk geval wat anders dan wat je tot nu toe hebt, doet of ervaart!
Herkenbaar en gelukkig kunnen we daarmee aan de slag om weer vat op je leven te krijgen zoals jij dat wil!

 

Wat is coaching?

Coaching helpt je tot verandering en groei. Door coaching leer je in je eigen spiegel kijken en maak je als het ware even een rustmoment.

We kijken samen naar je eigen handelen, ideeën en visie. Coaching brengt je naar je kern waardoor je weer grip krijgt op je eigen leven. Zo kom je weer in de rol van regisseur in plaats van toeschouwer.

Als je doet wat je altijd gedaan hebt, hou je hetzelfde resultaat

– Einstein

Investering NLPplusCoach Neelienke

Per gesprek van een uur             125 euro

5 -rittenkaart                                575 euro

Plan van aanpak                         975 euro

Investering NLPplusCoach 

Per gesprek van een uur              85 euro

5 -rittenkaart                                395 euro

NeelienkeToeringLex

Persoonlijke ervaringen coaching

 • Ik ben in contact met Kern-coaching dus met Neelienke gekomen via haar website.Ik was namelijk op zooek naar een manier om te behoeden voor een nieuwe burn-out.Ik heb dit fenomeen vorig jaar mogen ervaren en ik merkte na een jaar dat er nog veel zaken waren waar ik nog steeds niet zo goed mee overweg kon.Dus mede op advies van mijn manager op zoek gegaan naar een manier om me te gaan bekwamen in communicatie en me beter te leren verplaatsen in de gevoelens van anderen.Na een eerste gesprek met Neelienke waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde,wat volgens mij essentieel is, hebben we samen de te behalen doelstelling en het coachingstraject bepaald. Nu na slechts een vijftal coachingsessies kan ik stellen dat datgene wat we hebben afgesproken als doelstelling ook werkelijk hebben bereikt. Ik heb een veel duidelijker beeld van mij zelf en mijn manier van communiceren met anderen gekregen.Ook heb ik geleerd om andere mensen beter te leren begrijpen en te aanvaarden zoals ze zijn in al hun unieke verschijningsvormen.Door haar coaching heb ik nu een andere en betere manier gevonden om met moeilijkheden en problemen om te gaan en dat is voor mij een grote winst.Tijdens het coachingstraject werd het reeds behaalde resultaat al door mijn leidinggevende herkent,het viel hem echt op dat ik anders als voorheen reageerde op diverse zaken. Toegegeven ik was wel wat sceptisch in het begin, maar nu terugkijkend op het traject ben ik erg blij met het behaalde resultaat en ik ben Neelienke dankbaar voor wat ze voor mij heeft betekent.

  Rob, procesoperator

 • Neelienke heeft mij goed geholpen om boven water te krijgen hoe ik verder wil met mijn carriere. Het was mijn eerste coachingstraject. Stiekem hoopte ik op een bevestiging door Neelienke van mijn aanmerkingen op mijn werkkring. Maar ze zorgde terecht er juist voor dat ik mijn eigen aandeel in het negatieve beeld ging aanpakken. Samen hebben we gezocht naar mogelijkheden om mijn werk en mijn leidinggevende anders te benaderen. Na zes sessies ga ik weer met plezier naar mijn werk. Werk waarin ik meer uitdagingen heb kunnen brengen en waarbij ik meer waardering krijg. Ik vind het heel leuk dat ik daarnaast het besluit heb genomen om part-time te starten met een eigen bedrijf. Dat is een mooie uitdaging, waar ik veel energie van krijg.
  Ik ben tevreden met het bereikte resultaat. Neelienke helpt om alles op een rijtje te krijgen en laat zich niet afschepen met halve antwoorden. Ze heeft het mij mogelijk gemaakt om buiten mijn eigen denkcirkels te komen.

  Marjan, beleidsmedewerker

 •  Neelienke leerde ik kennen terwijl ik tegen een burn-out aan zat en me staande probeerde te houden iin mijn eigen bedrijf. Daarna ben ik drie maanden uit de roulatie geweest. Tijdens deze periode heeft Neelienke mij in de spiegel laten kijken. Niet wat doet de ander fout maar hoe ga ik er op een andere manier mee om. Zodat het geen energie kost maar energie oplevert. Samen met Neelienke (tijdens lange wandelingen) ben ik tot ontdekking gekomen dat ik niet verder wilde met mijn bedrijf. Het was tijd om een nieuwe weg in te slaan waar mijn creativiteit en zorgzaamheid veel meer aan bod komt. Tot op de dag van vandaag ben ik blij met deze beslissing en dankbaar met de hulp van Neelienke.

  Hilly, ex-directrice Kinderdagverblijf

 • Ik zat in een spagaat wat betreft werk en wist eigenlijk niet meer wat ik moest.Via via kwam ik bij Neelienke Toering in Medemblik terecht. Ik heb met haar een intakegesprek gehad waarin zij veel informatie over mij vergaarde. Doelen waren in ieder geval te kijken naar hetgene wat ik wel kan en vooral niet naar het gene wat niet meer, of slechter, gaat. Ook het stellen van doelen en prioriteiten zijn aan de orde geweest. Op een of andere manier weet je dit allemaal zelf ook, maar lijk je dit vaak te ontwijken of ben je hier niet mee bezig. Het is dan ook goed dat je hierop gewezen wordt en de spiegel voor de neus wordt gehouden. Na de intake hebben we nog 3 vervolgsessies gehouden en ik voelde mij om mijn gemak bij Neelienke en had ook het idee dat alles wat mij dwarszit, en stoort bespreekbaar is met haar. Tijdens deze sessies kreeg ik opdrachten mee voor thuis. Ook hebben we via een test gekeken welk werk het beste bij mij ligt gezien de scores van deze test. Na deze 3 sessies hadden wij beiden het idee dat ik genoeg tips en handvaten heb gekregen om te kijken hoe ik verder moet. Uiteindelijk moet je het toch zelf doen en bepalen hoe je verder moet, maar ik heb het als prettig ervaren daar in begeleid en geadviseerd te zijn.

  Kees, eigenaar elektrotechnisch installatiebedrijf